Придбання групи Deleplanque, Strube та van Waveren
09/2024

Придбання групи Deleplanque, Strube та van Waveren

Досягнуто домовленості про придбання компанією RAGT Semences групи Deleplanque, Strube та van Waveren

RAGT Semences та група Deleplanque вели ексклюзивні переговори протягом багатьох тижнів і наразі досягли домовленості щодо процесу придбання.
Передбачається, що за умови отримання необхідних регуляторних дозволів група RAGT, що базується в департаменті Франції Авейрон, придбає всі акції групи Deleplanque протягом останнього кварталу 2024 року.
" Ця стратегічна інвестиція розширить наше портфоліо продуктів», - пояснив Лоран Геррейро, голова правління групи RAGT. «Deleplanque/Strube має визнаний досвід у галузі виробництва цукрових буряків. Поєднання взаємодоповнюючих ноу-хау двох структур, як у сфері селекції насіння, так і його виробництва, дозволить максимально задовольнити очікування наших клієнтів».

Група Deleplanque, створена в 1848 році, дійсно визнана за свій досвід у насінництві, селекції та дистрибуції насіння буряків та овочів у Європі.

"Ця інтеграція в RAGT дозволить Deleplanque та її підрозділам Strube і van Waveren розвивати нові торгові мережі, консолідувати наш асортимент та інвестувати більше коштів у дослідження», - пояснив Ерік Верюкс, голова групи Deleplanque.

“Це придбання, що підкріплюється спільними цінностями та амбіціями, є важливою віхою в історії обох компаній і відкриє нові можливості для зростання», - підкреслив Дам'єн Роберт, Генеральний директор RAGT Semences, оголосивши про синергію між двома групами і в інших видах культур, таких як зернові та соняшник.


ПРО RAGT SEMENCES
RAGT Semences займається селекцією насіння польових культур у Франції та в усьому світі, щоб задовольнити потреби сільського господарства, зумовлені екологічними проблемами, технічними вимогами та Спільною аграрною політикою. Діяльність компанії RAGT Semences зосереджена на розвитку ключових сільськогосподарських культур.
Дослідження та інновації лежать в основі стратегії розвитку компанії, яка інвестує майже 18% свого обороту в дослідницьку дочірню компанію та 21 дослідницький центр по всьому світу.
На сьогодні завдяки своїм 20 комерційним філіалам RAGT Semences забезпечує своїх партнерів у 50 країнах світу інноваційними рішеннями в насінництві, адаптованими до конкретних потреб.
Саме ця близька до сільгоспвиробників організація, рішучий інноваційний підхід та міцні відносини з дистриб'юторами дозволили RAGT Semences досягти та закріпити провідні позиції на стратегічних ринках.
Більше інформації ви можете знайти на сайті: www.ragt-seeds.com


ПРО ГРУПУ DELEPLANQUE
Група Deleplanque об'єднує кілька сімейних підприємств, заснованих у ХІХ столітті. Це міжнародний гравець на ринку насіння цукрових буряків, овочів (гороху, квасолі, кукурудзи) та польових культур (переважно пшениці та соняшнику). Насіння компанії продається у 50 країнах світу.
У компанії працює 450 співробітників у 9 підрозділах, 2 з яких розташовані в Німеччині. Головний офіс компанії знаходиться в Мезон-Лаффіт (Maisons-Laffitte), Франція


Медіа контакт:
Група RAGT:
Тетяна РЕНАЛЬ, Директор РАЖТ Семенс-Україна,
tel (+38) 097 760 18 73 / (+33) 608 71 11 37, email traynal@ragt.fr

Група DELEPLANQUE:
Сергій ЧЕБОТАРЬОВ, Генеральний директор,
tel +380 67 619 7171, email s.chebotaryov@strube.net

файли 
RAGT Press Release.pdfPDF File - 238.28 KB - 03 Sep 2024