Захід під гаслом
03/2019

Захід під гаслом "Знання - це сила!"

        Сьогодні до нас завітали професіонали-технологи з Франції, щоб передати свій досвід. На навчальний семінар приїхали менеджери з усіх регіонів для того, щоб підвищити свою кваліфікацію та максимально якісно надавати консультації в різних куточках України.

        Розмовляли про нові гібриди в лінійці, які відповідають змінам в кліматі та більш адаптовані до сучасних потреб споживачів.

        В лінійку соняшників впевнено заходить дуже потужний гібрид РЖТ ВОЛЛЬФ – безперечний лідер в ранньостиглій групі. Гібрид інтенсивного типу з високим вмістом олії (до 55%), високою посухостійкістю, доброю стійкістю до захворювань та дуже високим потенціалом! Стійкий до 6 рас вовчку! Придатний до вирощування у Північному Степу, Лісостепу та Поліссі. РЖТ ВОЛЛЬФ – БЛОКБАСТЕР компанії РАЖТ Семенс-Україна.

        Гібриди для технології Clearfield – РЖТ Клліф, РЖТ Кллейтон та Сікклос КЛ.

        Лінійка кукурудзи доповнилася новими гібридами: РЖТ Хроміккс ФАО 250, РЖТ Планоккс ФАО 250, РЖТ Ферокксі ФАО 280, РЖТ Гімалаяккс ФАО 330 та РЖТ Гекксагон ФАО 390.

        Також велику увагу приділили ТОП-ам продажу, які в минулому році показали досить високі результати і мають стабільну продуктивність.

        Топовими гібридами залишаються Екксклам, РЖТ Ліпеккс, РЖТ Дубліккс, Фераріккс, Футюрікс та Екксклюзів.

        Ми молода та успішна команда професіоналів, які закохані в свою роботу, тому ми постійно професійно розвиваємось і навчаємось, щоб задовільнити потреби кожного.