«РАЖТ Семенс-Україна» підтримує молодих агрономів!
04/2019

«РАЖТ Семенс-Україна» підтримує молодих агрономів!

        Компанія РАЖТ Семенс Україна вже третій рік поспіль є партнером конкурсу «Кращий молодий агроном», заснований редакцією журналу Агроексперт, і має на меті підтримку талановитої молоді, яка працює в сільському господарстві України.

        Щорічно понад 200 агрономів з усієї країни долучаються до конкурсу, щоб продемонструвати свої здібності та змагаються за вивчення найкращих практик, користуючись унікальним досвідом партерів програми. Переможців обирають на основі їхніх відповідей на теоретичні питання та виконання ними практичних завдань.

        Конкурс набирає популярності з року в рік та демонструє швидкість, з якою молодь хоче рухатись та робити зміни, але вони також потребують допомоги фахівців з багатим досвідом та знанням міжнародних практик.

        «Ми спрямовуємо наші зусилля на залучення молоді до АГРО індустрії, щоб підтримати розвиток та майбутнє сільського господарства України», - говорить Реналь Маларанж Тетяна, директор РАЖТ Семенс-Україна.

        Молоді агрономи, які нещодавно розпочали свій професійний шлях, потребують особливої підтримки в розвитку власної компетенції, і ми їм в цьому допомагаємо. Підтвердженням цього є минулорічний переможець в номінації «Захист рослин» Дмитро Марченко, який приєднався до нашої команди і зараз він успішно працює пліч о пліч з ведучими фахівцями в компанії.

Цього року ми також підтримуємо молодих агрономів і запрошуємо саме вас скористатися шансом випробувати свої фахові знання, позмагатися за звання "Кращий молодий агроном - 2019" та виграти професійно - ознайомчу поїздку до однієї з провідних європейських країн.

        Також новинкою в цьому році є «Польова БОРНЯ  Молодих Скажених агрономів» у рамках Міжнародних днів поля ДЛГ 20 червня у с.Дослідницьке, що на Київщині. Не зволікайте, реєструйтесь за посиланням до 31 травня 2019 року.

        Переможці традиційно будуть оголошені в кінці жовтня на виставці «АгроКомплекс 2019».