Сайдіна - сорт сої з високим вмістом протеїну!
03/2019

Сайдіна - сорт сої з високим вмістом протеїну!

        Для тих, хто планує вирощувати сою та ще не визначився із сортом пропонуємо звернути увагу на  сорт сої Сайдіна від компанії «РАЖТ Семенс-Україна».

        Це середньоранній високопродуктивний сорт з високим вмістом білку. Характеризується стійкістю до вилягання та осипання. Маса 1000 насінин – до 240 г. Середня висота рослини 80-85 см. Висота кріплення нижнього боба: 13-14 см. Сорт толерантний до аскохітозу та переноспорозу, а також високотолерантний до септоріозу.

        Сорт сої Сайдіна придатний для вирощування у всіх областях.

        Нижче зображені результати врожайності на демо ділянках за 2018 рік.

        Проаналізувавши показники, можна зробити висновок, що сорт має досить високі показники в кожній кліматичній зоні. Важливим фактором, що впливає на врожайність, є дотримання технологій вирощування культури.

        Отже, експерти рекомендують починати посів при температурі ґрунту не нижче 10-12 0С на глибині загортання – це дасть змогу отримати дружні та вирівняні сходи.

        У першу чергу потрібно висівати пізні, середньопізні та середньостиглі сорти, а середньоранні і ранні – в кінці оптимальних строків.

        Оптимальними строками посіву вважають період з 15 квітня по 10 травня, крайнім терміном вважають 20 травня. При пізнішій сівбі навіть ранньостиглі сорти можуть не достигнути, будуть мати занадто високу вологість.

        Оптимальна глибина посіву 4-5 см, ширина міжрядь – 15-45 см. Густота посіву 500-550 тис. насінин/га.

        З питань закупівлі насіння звертайтесь за телефоном: 044-538-15-31

        Посівна вже скоро, чекаємо на Вас!