Кроп-тур по посівах озимого ріпаку!
05/2019

Кроп-тур по посівах озимого ріпаку!

Тернопільська обл., Бучацький р-н., ТзОВ “Бучачагрохлібпром”

Озимий ріпак чудово перезимував. Араззо проявив більш швидке весняне відновлення та при своїй низькій висоті сформував велику кількість гілок. Бонанза - сформував дуже потужну вегетативну масу і має чудовий прогноз на високий урожай. Манзанна - є надзвичайно стабільним і вирівняним гібридом, який чудово проявляє себе на різних грунтах.

Хмельницька обл., Шепетівський р-н., м. Шепетівка, ТОВ "Поділля Плюс"

Господарство створило всі умови для отримання високо урожаю. Зверніть увагу на потужне гілкування Бонанзи. Араззо при своїх невеликих розмірах ні в чому не поступається колегам. Сенсатіон є гібридом в середньостиглій групі і вже майже перецвів. Манззана - як гібрид середньопізньої групи створила велику кількість гілок для формування високого урожаю.

Тернопільська обл., Тернопільський р-н., с. Настасів, ТОВ "Агропродсервіс"

Посів цікавий тим, що знаходиться на трьох попередниках: горох, оз.пшениця та задискований буряк. Густота від 50-70 шт./м2 . На даний момент можна відмітити те, що загальна характеристика гібридів не змінюється в порівняні з іншими локаціями в регіоні, це свідчить про їхню чудову стабільність.

Вінницька обл., Шаргородськкий р-н., с. Юхимівка, ПП "Юхимівське"

Більш сухіший клімат даного регіону не завадив ріпакам сформувати чудову генеративну систему, що дасть їм можливість повністю реалізувати всій потенціал.

Кропивницька обл., Кіровоградський р-н., с. Покровське, ТОВ "Покровське"

Ця локація відрізняється від попередніх дефіцитом вологи як восени, так і навесні. Але попри це спостерігається висока стабільність гібридів. Незважаючи на посуху, яка спостерігається в цьому регіоні, дані гібриди мають чудовий стан і очікується високий урожай.

За детальнішою інформацією звертайтесь до регіональних менеджерів

або за телефоном (044)-538-15-31